Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CTN Speed Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Utilaj eco-vidanjare Wiedemann Super 3000
449 lei
Brand
Wiedemann Super 3000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem Sc CTN Speed Srl Slatina, o societate dinamica si cu o pozitie bine stabilita, companie romaneasca cu capital privat, fondata in 2005, cunoscuta ca una dintre firmele reprezentative din piata romaneasca, care ofera servicii de calitate superioara si aceasta datorita “cartii sale de vizita”: calitate, pret, performanta. Societatea ofera servicii de calitate, solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii.

Fiind partenerul dumneavoastra de afaceri, va informam ca S.C. CTN SPEED S.R.L. a achizitionat incepand cu 01.05.2012, un Auto-curatitor MAN (VIDANJA) tip WIEDEMANN Super 3000 si in 2018 un IVECO (VIDANJA)din ANGLIA pentru inbunatatirea flotei.

Utilajul combina aspirarea si transportul rezidurilor, cu curatarea sistemelor de canalizare si depozitare a apelor prin jet de mare presiune. Permite colectarea de substante diferite, incompatibile chimic, oferind posibilitatea de modificare a raportului reziduri/ape curate, redimensionarea facandu-se in functie de nevoile beneficiarului.

Sistemul de reciclare permite, de asemenea, reducerea considerabila a timpului de efectuare a interventiei, reducerea volumului de reziduri din bazin datorita reutilizarii apei.

Auto-curatitorul tip Wiedemann Super 3000, utilaj de ultima generatie, produs in Germania, va ajuta la:

- eliminarea deseurilor si a apelor uzate,
- salubritate si activitati similare,
- prioritar servicii de vidanjare ecologica,
- vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata,
- desfundare (decolmatare) mecanizata a retelelor de canalizare,
- curatirea foselor septice.
Din Gura in Gura